Salutació

Benvinguts i benvingudes a la plana web de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Sant Martí de Torroella.

Des de fa mesos, ja hem tingut iniciatives per poder millorar la comunicació, hem obert els Plens a tots vosaltres, hem tirat endavant un canal nou de comunicació immediat (canal WhatsApp) i la creació de perfils a diferents xarxes socials i que per nosaltres han estat molt importants aquests darrers mesos especialment per informar-vos de tot el que estava passant.

Ara encetem aquesta nova etapa amb la nova web és un pas més per millorar la comunicació entre Equip de Govern i tots els martinencs. Volem que la nostra web sigui un canal de relació útil i eficaç entre els martinencs i martinenques, millorant l’accés per poder avançar com a poble.

També comentar-vos amb el meu nom propi i de tot l’equip de Govern, seguirem tenint la porta oberta de can Pinsà oberta a tots els veïns /veïnes de Sant Martí de Torroella pel que necessiteu, seguirem també millorant la comunicació amb tots vosaltres, ara que fa un any que vàrem encetar el nostre mandat. Pensem des de l’Equip de Govern que s’ha acabat el temps de governar pels martinencs/martinenques. Ara toca governar amb la ciutadania per poder afrontar els reptes que tenim davant com a societat.

Així doncs, us convido a visitar la nova plana web, feu -la vostra i nosaltres farem el màxim per informar-vos de tot el que necessiteu i per sobre de tot penseu que aquesta és la vostra web, feu les propostes que considereu respecte la mateixa i sobre la nostra gestió de la web i del que creieu oportú.

Darrera actualització: 19.06.2020 | 08:04
Darrera actualització: 19.06.2020 | 08:04