Informació dels vocals

 • Esther Ros Pich

  Nascuda a Sant Joan de Vilatorrada el 1981. Des de fa 13 anys visc a Sant Martí de Torroella, d'on els meus pares en són fills.

  He cursat un grau superior d'administració i un grau mitjà de prevenció de riscos laborals.

  Des de sempre m'ha agradat molt la cultura popular en totes les seves facetes. Estudiant de piano i cant a l'escola de Música de Sant Joan i també de l'esbart dansaire “La Verbena “.

  Actualment sóc la Presidenta de l'EMD.

 • Laia Jané Molero

  Nascuda a Sant Martí el 1996.

  Sóc mestra d'educació infantil i dono classes de gralla a la colla gegantera de Callús. A més, he estudiat clarinet i piano a l'escola municipal de música de Sant Joan de Vilatorrada. Així que des de sempre la meva vida ha estat vincula amb la cultura i el món de l'educació.

  És la meva primera experiència en política, però des de sempre he participat en totes les activitats del meu poble, com per exemple, per les caramelles ballant amb els bastoners i acompanyant als cantaires amb el clarinet.

 • Joan Romero Jiménez

  Sóc en Joan Romero Jiménez, vaig néixer a Manresa el dia 12 d'abril del 1966. Estic casat i tinc bessons, nen i nena. Visc a Sant Martí de Torroella des de l'any 2010. Estic encantat de viure a aquest poble.

  Vaig estudiar  Ciències Empresarials a l'Universitat de Barcelona. He treballat durant 32 anys  al departament de Comptabilitat de la empresa Iberpotash, sent els últims 20 anys el responsable del departament. Sóc amant del bàsquet i fa molts anys que sóc soci del Bàsquet Manresa.
   
  És la meva primera experiència en la política municipal, vocal pel periode 2023-2027 com a independent dins la llista de Junts per Sant Martí. 
 • Alba Pascual Sarri
  Visc a Sant Martí des de fa 13 anys. Soc mare des de fa 21 anys i mig.
   
  M’agrada conèixer món.  
   
  Treballo a l’administració publica.
 • Pere Bartumeus Rebordosa

  Vaig néixer l'any 1968 a Manresa, des de fa 13 anys em sento martinenc.

  Inicialment vaig estar a entitat de lleure com a monitor i sempre he estat vinculat al món de la cultura popular (Xàldiga de Manresa) i després vaig ésser el president fundador dels Tirallongues de Manresa, a més de que sempre he anat seguint totes les celebracions de cultura popular d'arreu de Catalunya.

  Laboralment vaig estudiar Diplomatura en Enginyeria de Mines i diferents cursos i Màsters relacionats amb la Prevenció de Riscos Laborals, essent la meva ocupació actual en empresa de manteniment elèctric.

 • Maria Carme Oms Bosch

  Hola! Sóc la M Carme Oms Bosch vocal del Grup Municipal de Som Sant Martí de l’ EMD de  Sant Martí de Torroella.

  Vaig néixer a Salelles l’any 1979, estic casada i sóc mare de dos nens.  

  Des del 2011 visc a Sant Martí, al nucli de Joncadella.  Sóc llicenciada en Filologia Anglesa i treballo com a professora d’anglès a l’Institut Quercus de Sant Joan de Vilatorrada. Tota la meva vida professional i de voluntariat ha estat lligada al món de l'educació i a la cultura catalana. 

 • Jaume Rovira Baraldés

  Vocal de la Junta de Veïns pel Grup Municipal d'Alternativa per Sant Joan. Vaig néixer l’any 1981 i visc a Sant Martí de Torroella.

  Enginyer tècnic industrial per la UPC 2004. Cursos en l’àmbit de seguretat alimentària, seguretat i benestar animal i gestió herbicides.

  En l’àmbit privat sóc el responsable de la gestió d’una empresa alimentària del sector làctic, agrícola i ramader de sector porcí i boví.

Darrera actualització: 30.07.2020 | 08:39
Darrera actualització: 30.07.2020 | 08:39