Informació dels vocals

 • Pere Bartumeus Rebordosa Pere Bartumeus Rebordosa

  Vaig néixer l'any 1968 a Manresa, des de fa 13 anys em sento martinenc i des de fa un any soc a l'Equip de Govern de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Sant Martí de Torroella com a Alcalde de la pedania.

  Inicialment vaig estar a entitat de lleure com a monitor i sempre he estat vinculat al món de la cultura popular (Xàldiga de Manresa) i després vaig ésser el president fundador dels Tirallongues de Manresa, a més de que sempre he anat seguint totes les celebracions de cultura popular d'arreu de Catalunya.

  Laboralment vaig estudiar Diplomatura en Enginyeria de Mines i diferents cursos i Màsters relacionats amb la Prevenció de Riscos Laborals, essent la meva ocupació actual en empresa de manteniment elèctric.

 • esther ros pich Esther Ros Pich

  Nascuda a Sant Joan de Vilatorrada el 1981. Des de fa 13 anys visc a Sant Martí de Torroella, d'on els meus pares en són fills.

  He cursat un grau superior d'administració i un grau mitjà de prevenció de riscos laborals.

  Des de sempre m'ha agradat molt la cultura popular en totes les seves facetes. Estudiant de piano i cant a l'escola de Música de Sant Joan i també de l'esbart dansaire “La Verbena “.

  La meva tasca a l'EMD és la de vocal de festes del poble com esdeveniments esportius i se'ns dubte en tot el que faci falta

 • josep maria botifoll Josep Maria Botifoll Giralt

  Regidor de la Junta de veïns de Sant Martí de Torroella Vaig néixer el 1983.

  Estic a la Junta de veïns des de l'any 2011, he col·laborat durant molts anys a la Comissió de festes i estic com a vocal a la Junta de caramelles.

  Treballo en una empresa de productes sanitaris.

 • queralt pich oliveras Queralt Pich Oliveras

  Regidora de la Junta de veïns de Sant Martí de Torroella i vaig néixer al 1980. Mare de dues filles i amb el cor a Sant Martí de tota la vida. 

  Em dedico a penjar totes les activitats de l'EMD  a les xarxes socials... Facebook, Instagram, Whatsapp del poble.

  Col·laboro amb l'equip per tot el tema festes... Activitats que es fan al poble..

  En definitiva, idees per un poble millor.

 • jaume rovira Jaume Rovira Baraldés

  Regidor de la Junta de Veïns pel mandat 2019-2023. Vaig néixer l’any 1981 i visc a Sant Martí de Torroella.

  Enginyer tècnic industrial per la UPC 2004. Cursos en l’àmbit de seguretat alimentària, seguretat i benestar animal i gestió herbicides.

  En l’àmbit privat sóc el responsable de la gestió d’una empresa alimentària del sector làctic, agrícola i ramader de sector porcí i boví.

 • carme oms bosch Maria Carme Oms Bosch

  Hola! Sóc la M Carme Oms Bosch vocal de l’Equip de Govern de l’ EMD de  Sant Martí de Torroella com a independent dins de Junts per Sant Martí. Entro a la política municipal en aquest mandat 2019-2023. 

  Vaig néixer a Salelles l’any 1979, estic casada i sóc mare de dos nens.  

  Des del 2011 visc a Sant Martí, al nucli de Joncadella.  Sóc llicenciada en Filologia Anglesa i treballo com a professora d’anglès a l’Institut Quercus de Sant Joan de Vilatorrada. Tota la meva vida professional i de voluntariat ha estat lligada al món de l'educació i a la cultura catalana. 

 • Eudald Fíguls Casals Eudald Fíguls Casals

  Vaig néixer el 1960. Visc a Sant Martí de Torroella i treballo a Manresa. Els meus estudis són de Dret. Sóc autònom i professionalment em dedico a l'activitat d'administració de finques i de gestió immobiliària.

  Sempre m'ha agradat participar de la vida local de Sant Martí de Torroella. És per això que he format part algunes vegades de la junta de veïns de l'EMD. Ara també, pel grup d'ERC. Dues màximes que m'agraden: "Sumar i fer pinya perquè ningú quedi enrere" i "Tot està per fer i tot és possible".

Darrera actualització: 30.07.2020 | 08:39
Darrera actualització: 30.07.2020 | 08:39