Missatge de Nadal de l'EMD Festes de Nadal any 2020

Dilluns, 28 de desembre de 2020

Missatge de l'Equip de Govern de l'EMD per a les festes de Nadal de l'any 2020

Martinencs/martinenques,

 

Estem a punt de deixar l’any 2020, any que tots vàrem començar amb molta il·lusió i desitjos per complir però que aviat van canviar amb l’arribada de la pandèmia, hem vist que havíem de deixar de banda les abraçades, trobades amb amics i familiars , rutines de treball, i familiaritzar-nos amb noves paraules com indicadors negatius, PCRs, índex de contagi, cribratges, etc; així com també enfrontar-nos com a societat i com  a ciutadans a persones estimades que ens deixaven, confinaments, i moltes altres circumstàncies difícils.

Però enmig d’aquest malson, també hem vist la llum de molta gent voluntària que des del seu entorn ens feien veure que tots plegats ens en sortiríem, hem tret el millor que teníem com a país.

Des de la Junta de l’EMD també hem vist com alguns dels objectius amb els que començàvem  amb il·lusió  finalment havien  de ser canviats a causa de la pandèmia i per altres motius.  Però tot i així,  no hem deixat de treballar pel nostre poble i aviat veurem com es fan realitat diferents projectes (senyalització de les cases, instal·lació de la infraestructura per a la fibra òptica, remodelació del Centre Cívic, etc...).

Ara però ens toca com a poble, fer un últim esforç i seguir les recomanacions, essent la responsabilitat individual de cadascú de nosaltres bàsica pel bé de tots i poder deixar d’aquesta manera enrere la COVID-19. Mai havia sigut tan important la responsabilitat individual per a aconseguir el bé comú com ara.

Des del’Equip de Govern, estem segurs de la vostra resposta i així puguem retrobar-nos com a poble i poder gaudir una altra vegada de les nostres Caramelles, caminades, Festa Major i que el proper any puguem celebrar el nostre Mil·lenari.

Martinencs/martinenques, cuidem-nos tots plegats, i Bon Nadal i feliç Any Nou.

Darrera actualització: 28.12.2020 | 16:29