Comunicat subvencions fibra òptica

Dijous, 13 d’abril de 2023

Des de l'EMD properament procedirem a l'aprovació de les bases de la subvenció de les diferents connexions individuals de la fibra òptica.

Després de l’aprovació definitiva del Pressupost per a l'anualitat 2023 de l'EMD Sant Martí de Torroella, procedirem properament a la subvenció de les diferents connexions individuals de la fibra òptica amb l’aprovació de les bases de la mateixa.


Per disposar de la informació actualitzada i per contrastar-ho amb la que ens ha facilitat l'empresa proveïdora, necessitem disposar de l’import de l’escomesa individual de cadascú (particular o empresa), enviant un correu electrònic a l'adreça st.martitorr@santmartidetorroella.cat , especificant la casa on afecta. En el cas de que sia més còmode podeu enviar la mateixa informació per whatsapp al mòbil 629.345.374 indicant-nos el nom de la casa o empresa amb la que s'ha donat d'alta.


Així mateix, la resta de cases que a nivell particular o empresa s'han donat d'alta a la fibra però que al trobar-se en trams comuns no han hagut de fer cap despesa, també ens ho hauríeu de fer saber, per saber definitivament les cases que disposen del servei de fibra optica.


Necessitem que l’esmentada informació ens la feu arribar el més aviat possible demanem que aquesta informació ens la faciliteu per les vies anteriorment indicades abans del proper dilluns 17 d'abril de 2023, per poder iniciar el procés d'aprovació de les mateixes.


Per qualsevol consulta o aclariment no dubteu de posar-vos en contacte amb nosaltres al mòbil indicat anteriorment.

Darrera actualització: 13.04.2023 | 12:54