Inici Caramelles any 2023

Divendres, 27 de gener de 2023

Inici Caramelles any 2023 el diumenge 29 de gener de 2023 a les 12:00 del migdia a la seu de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Sant Martí de Torroella, “Cal Pinsà”.

Finalitzades les festes de Nadal, cal escalfar els motors i amb les piles carregades per les festes i la gatzara, no podem perdre pistonada i començar a pedalar per unes lluïdes Caramelles a la nostra contrada.
Aquest any les Caramelles se celebraran els dies 8 i 9 d’abril.


Els assajos del cor de cantaires, així com els dels nostres ballarins, petits i grans, són molt importants per tenir unes participades CARAMELLES.

Aquest any, per tal de començar amb els assajos de caramelles, ens trobarem tots el dia:
29 de gener a la 12:00 del migdia a la seu de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Sant Martí de Torroella, “Cal Pinsà”.

Allí, començarem a organitzar el grup de cant triant les cançons d’aquest any i acabarem de perfilar els diferents grups de ballets (en aquest cas, també via wapp).

Tothom qui vulgui participar-hi, si us plau, es presenti aquest dia, entre tots farem unes grans caramelles.

Les Caramelles del nostre poble són un acte obert, on, des de la Comissió de l’Associació de Caramelles, animem a tothom a participar-hi, ja que és una bona oportunitat tant per retrobar-se amb els veïns i veïnes del nostre poble com per descobrir-lo, si no s’hi ha participat mai.

Per tant, encoratgem a tothom a participar-hi. Us hi esperem a tots!!!!

Darrera actualització: 27.01.2023 | 13:50